De vrouw is gewond geraakt.
Volledig scherm
De vrouw is gewond geraakt. © Toby de Kort

Slachtoffer steekincident Tilburg is 15-jarig meisje, bekende (18) van haar aangehouden

TILBURG - Bij het steekincident dat dinsdagmiddag plaatsvond op het Weimanspad in Tilburg is een 15-jarig meisje gewond geraakt. Dat meldt de politie woensdag. Een 18-jarige Tilburger is als verdachte aangehouden. Volgens de politie is hij een bekende van het slachtoffer.

 1. Oosting nadert rentree, Willem II-trainer Robbemond blijft voorzichtig: ‘Liever een week te laat dan een dag te vroeg’
  PREMIUM

  Oosting nadert rentree, Willem II-trai­ner Robbemond blijft voorzich­tig: ‘Liever een week te laat dan een dag te vroeg’

  ‘Engelse weken’, zo wordt een periode met veel wedstrijden in korte tijd in de voetballerij doorgaans genoemd. Daarvan is nu ook bij Willem II sprake. Na iets meer dan twee weken zonder competitieverplichtingen is Jong PSV-uit maandagavond de eerste van vier duels in ongeveer anderhalve week. Tricolores-trainer Reinier Robbemond wil dat zijn ploeg eindelijk eens doorpakt én bespreekt de fitheid van Thijs Oosting.
 2. Beschamende avond in Eindhoven: de problemen zitten diep bij zwalkend, blunderend en hardleers Willem II
  PREMIUM

  Beschamen­de avond in Eindhoven: de problemen zitten diep bij zwalkend, blunderend en hardleers Willem II

  Door de doldwaze 3-2 nederlaag bij Jong PSV van gisteravond heeft Willem II nu 13 van de 21 gespeelde competitieduels níet gewonnen. Cijfers waarvoor een club die - sowieso qua status en budget - mee móét doen om promotie zich de ogen uit de kop moet schamen. Op deze manier komt zelfs deelname aan de play-offs serieus in gevaar. En dat is een dieptrieste en behoorlijk ernstige conclusie.