‘Met de investeringen wordt het Spoorpark definitief afgerond’, aldus B en W. Die daarnaast concluderen dat het park ‘een groot succes’ is.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Met de investeringen wordt het Spoorpark definitief afgerond’, aldus B en W. Die daarnaast concluderen dat het park ‘een groot succes’ is. © One of the Guys

Spoorpark krijgt nieuw grasveld (waar wél gras wil leven) en meer bomen, bootjes plus glijbaan en klimnet

TILBURG - Er staat heel wat te gebeuren in het Spoorpark, zowel zuur als zoet. Zo moet het grote centrale grasveld helemaal op de schop omdat het niet echt tot leven wil komen. Maar het park krijgt net zo goed een boel nieuwe aanwinsten: van bootjes tot glijbaan. En meer groen.

  1. Silk Road in Tilburg heeft passie voor zinderende kruidenmengsels
    PREMIUM

    Silk Road in Tilburg heeft passie voor zinderende kruiden­meng­sels

    TILBURG - De zijderoute is de benaming voor een eeuwenoud netwerk van handelsroutes tussen het oude China en het Romeinse rijk. Naast zijde werden er onder andere ook diamanten, vruchten, thee en specerijen vervoerd. Niet alleen werd er handel uitgewisseld maar ook kennis van verschillende culturen en culinaire verscheidenheid. Bij restaurant Silk Road aan de Heuvelring in Tilburg worden allerhande gerechten uit de zijderoute geserveerd. Score: 7,8.