Volledig scherm
Tilburg uit de lucht. © Jasper Rodenberg

Stadsbeeld: Tilburg doemt uit de nevelen op

Woe 11 sept: ‘De mythische stad Tilburg doemt uit de nevelen op.’ Ver van boven en kort na zonsopkomst heeft de stad iets mysterieus. Jasper Rodenberg - schooldirecteur én ballonvaarder - schoot de foto vanuit het mandje van een luchtballon. 

Het makkelijkst zijn natuurlijk Westpoint en de Interpolis-toren te herkennen, rechts vooraan op de foto is de hoge bebouwing bij het Professor de Moorplein te zien. En wie goed kijkt kan nét de watertoren van de Bredaseweg herkennen.

De vluchten van Rodenberg leveren vaker mooi beeld op: recent schoot hij ook foto’s van het Spoorpark (toen nog in aanbouw). Eerder bracht hij ook al zijn school, De Triangel, van boven in beeld.

Ook een Straatbeeld? Mail naar b.vermeer@bd.nl, of mention @BDStadsgezicht op Twitter

  1. Zorgaanbieder Blue-Care leverde minder zorg dan werd gedeclareerd, Tilburg en Goirle gaan half miljoen terugvorderen
    PREMIUM

    Zorgaanbie­der Blue-Care leverde minder zorg dan werd gedecla­reerd, Tilburg en Goirle gaan half miljoen terugvorde­ren

    TILBURG - Zorgaanbieder Blue-Care, een stichting voor begeleid wonen in Tilburg en Goirle, heeft jarenlang veel minder zorg aan cliënten geleverd dan er werd gedeclareerd. Cliënten kregen ook niet de begeleiding die zij volgens hun indicatie nodig hadden. Daarnaast was de administratie niet op orde. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeenten Tilburg en Goirle en de GGD.