Volledig scherm
PREMIUM
Ook de gemeente Tilburg volgt de zorgelijke berichten over Hudson's Bay op de voet. ,,Een plan-B? Dar hebben wij nu nog geen rol in.” © Beeld Werkt

Stadshart Tilburg: nog geen reden tot jubelen

TILBURG - Lichtpuntjes. Daarmee moet Tilburg het doen in eerste metingen onder bezoekers aan het stadshart sinds de doorbraak met Hudson’s Bay en de Frederikstraat. ,,Nog geen reden voor jubelstemming.” 

De euforie was groot die septemberdag in 2017 dat zowel Hudson’s Bay als de nieuwe Hema hun deuren openden in de Heuvelstraat. In drommen gingen de bezoekers door de winkelgangen. Maar de eerste officiële tellingen sinds de start van de transformatie van het stadshart, bieden nog weinig reden om te juichen. 

  1. Eerste namen voor festival Roadburn: twee curatoren, drie compositie-opdrachten

    Eerste namen voor festival Roadburn: twee curatoren, drie compositie-opdrachten

    TILBURG - De eerste namen voor Roadburn 2020 zijn bekend. Het internationale muziekfestival bij 013 en de Spoorzone is van 16 tot en met 19 april. Deze keer gaan niet één, maar twee curatoren aan het werk: singer-songwriter Emma Ruth Rundle en producer James Kent, beter bekend onder zijn artiestennaam Perturbator. De laatste maakt ook een speciaal gecomponeerd muziekstuk voor Roadburn, samen met Johannes Persson (Cult of Luna).