Volledig scherm
PREMIUM
Sticker Tilburg Spoorzone © Joost Goutziers

Stickers in Tilburg. Guerrillamarketing is promotie voor dance

stickersTILBURG - Danceparty’s, dj’s en festivals profileren zich met stickers in de stad. Dat doet ook; ‘This is our house’, een site over dancemuziek die wordt gemaakt in Tilburg.

Deze sticker toont een equalizer, grafische geluidsfrequenties in de vorm van een huis. ‘This Is Our House’ staat erop te lezen en de term ‘house’ verwijst deze keer naar de populaire muziekstroming. Niet voor niets plakt de sticker op een zwarte regenpijp bij Club Smederij in de Spoorzone. In die zaal zijn hippe dancefeesten en goed bezochte clubavonden. Daar komt het jonge publiek dat ‘This Is Our House’ wil bereiken en dat alles wil weten over elektronische muziek.

 1. Ongeval met bus met tientallen kinderen op snelweg bij Oirschot, A58 Tilburg - Eindhoven na uren weer open
  Video

  Ongeval met bus met tientallen kinderen op snelweg bij Oirschot, A58 Tilburg - Eindhoven na uren weer open

  OIRSCHOT - Op de A58 bij Oirschot is woensdagmiddag rond 16.45 uur een ongeval gebeurd met een bus met 70 inzittenden. Het gaat om 54 Belgische kinderen van 6 tot 12 jaar, 15 begeleiders en hun chauffeur. Bij het ongeluk waren ook vier personenauto's betrokken. Een inzittende van één van de vier zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. De weg was urenlang dicht. Pas rond 21.00 uur ging de vluchtstrook open voor verkeer, nog eens anderhalf uur later de rest van de weg.
 2. Muziekpodium Paradox af en toe ook een Stand-up Comedy Café

  Muziekpodi­um Paradox af en toe ook een Stand-up Comedy Café

  TILBURG - Paradox heeft een goede naam als muziekpodium, stand-up comedian Raymon Hofkens wil de zaal nu ook gaan gebruiken als podium voor comedyshows. ,,Paradox is een intieme zaal, publiek kun je bijna aanraken, ook mensen achter in de zaal.” Hij vergelijkt de sfeer bij Paradox met die van comedycafé Toomler in Amsterdam. Vorig jaar organiseerde hij bij Paradox al een besloten comedy-avond in opdracht van een studentenvereniging