Volledig scherm
In de rij voor een boyband. © Bas Vermeer

Straatbeeld: Enorme rij 013 krult via AMRO-bank richting Heuvel

Di 15 okt: ‘Wat doen al die meiden hier!?’ Verbazing bij bezoekers die langs de ABN AMRO aan de Heuvelring komen gewandeld. Onder de overkapping zit het vol met meisjes, om de hoek ook en een paar straten verderop óók. 

Volledig scherm
In de rij voor een boyband. © Bas Vermeer

Een rij die bijna van de Heuvel tot aan het Poppodium 013 strekt, via de AMRO-bank. Hoewel het pas rond 16 uur is en het optreden om 19 uur begint, zitten honderden meisjes (en een enkele moeder of jongen) te wachten op het optreden van de Amerikaanse Why Don't We.

Een boyband à la Take That, maar dan anno nu. 

Overigens is het niet helemaal een uniek beeld: die rij wachtenden. In september was er net zo'n rij te zien van mensen die voor optredens van Ayreon kwamen (video hier). Het is vooral de doelgroep die verschilt.

Ook een Straatbeeld? Mail naar b.vermeer@bd.nl, of mention @BDStadsgezicht op Twitter

  1. Met loeiende sirenes op pad met de Brabantse brandweer: echte beelden geven inkijkje in heftig werk
    video

    Met loeiende sirenes op pad met de Brabantse brandweer: echte beelden geven inkijkje in heftig werk

    Een vrachtwagen die vastzit onder het beruchte viaduct in Waalwijk. Een auto die spontaan in brand vliegt op een drukke rotonde in Breda. Een persoon die uit het koude water wordt gered in Geertruidenberg. Deze beelden staan gebrand op het netvlies van de brandweerlieden die dagelijks met spoed uitrukken. Voor wie altijd al een keer heeft willen meegaan met ze, kan dat doen in deze eerste aflevering van de vlog van Brandweer Midden- en West-Brabant.