In de rij voor een boyband.
Volledig scherm
In de rij voor een boyband. © Bas Vermeer

Straatbeeld: Enorme rij 013 krult via AMRO-bank richting Heuvel

Di 15 okt: ‘Wat doen al die meiden hier!?’ Verbazing bij bezoekers die langs de ABN AMRO aan de Heuvelring komen gewandeld. Onder de overkapping zit het vol met meisjes, om de hoek ook en een paar straten verderop óók. 

In de rij voor een boyband.
Volledig scherm
In de rij voor een boyband. © Bas Vermeer

Een rij die bijna van de Heuvel tot aan het Poppodium 013 strekt, via de AMRO-bank. Hoewel het pas rond 16 uur is en het optreden om 19 uur begint, zitten honderden meisjes (en een enkele moeder of jongen) te wachten op het optreden van de Amerikaanse Why Don't We.

Een boyband à la Take That, maar dan anno nu. 

Overigens is het niet helemaal een uniek beeld: die rij wachtenden. In september was er net zo'n rij te zien van mensen die voor optredens van Ayreon kwamen (video hier). Het is vooral de doelgroep die verschilt.

Ook een Straatbeeld? Mail naar b.vermeer@bd.nl, of mention @BDStadsgezicht op Twitter

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.