Tattoo Papa sjouwt vier in luiers gehulde babypoppen aan zijn lijf door de straat: ,,Oh jee, vasthouden. Hou vast.”
Volledig scherm
PREMIUM
Tattoo Papa sjouwt vier in luiers gehulde babypoppen aan zijn lijf door de straat: ,,Oh jee, vasthouden. Hou vast.” © Dolph Cantrijn

Straattheater brengt de glimlach in Waalwijk: ‘Oh jee baby, hou vast, hoplakee’

MET VIDEO
WAALWIJK - Gigantische struisvogels, elfjes op een eenhoorn, muziek, een slap koord en een getatoeëerde ‘papa’ die zijn baby's rondsjouwt. Voor de liefhebber van straattheater was het zondagmiddag genieten in Waalwijk.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. De uitslagen, doelpuntenmakers en wedstrijdverslagen van de nacompetitie van het zondagvoetbal
  PREMIUM
  overzicht Amateurvoetbal

  De uitslagen, doelpunten­ma­kers en wedstrijd­ver­sla­gen van de nacompeti­tie van het zondagvoet­bal

  De reguliere competitie is voorbij, maar voor sommige ploegen is het seizoen nog niet gespeeld. Tijdens de nacompetitie is het dromen van promotie óf vrezen voor degradatie. Lees hier wat er allemaal gebeurde op de zonovergoten velden. Hier een overzicht van alle uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen. Dit artikel wordt in de loop van de avond aangevuld.
  Tilburg