Volledig scherm
Waarschijnlijk is het studentenpand, wat ligt gelegen in de wijk Oud-Noord in Tilburg, betreden via een openstaand kiepraam. © Politie

Studentenwoning in Tilburg leeggeroofd: bewoners lieten raam openstaan

TILBURG - Studenten die hun woning niet goed hadden gesloten, zijn woensdagavond laat bestolen. Een of meerdere inbrekers wist of wisten het studentenpand waarschijnlijk via een openstaand raam binnen te komen. Onder meer verschillende elektronische apparaten, sieraden en portemonnees werden meegenomen.

Dat meldt de politie, die meteen waarschuwt. ,,De zomerperiode komt er aan dus daarom vragen we weer aandacht om uw woning goed af te sluiten. Check vooral tijdens deze (warme) zomermaanden of al je ramen goed zijn gesloten.”

De betreffende studentenwoning lag in de wijk Oud-Noord in Tilburg. Hier wonen relatief veel studenten. 

  1. Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    TILBURG/BEGUR - De uitspraak van het Spaanse Hooggerechtshof leidde maandag tot hevige protesten in Spanje. Betogers hebben de wegen naar het Internationale vliegveld El Prat in Barcelona platgelegd en inmiddels zijn duizenden betogers onderweg naar het het Madrileense vliegveld Barajas-Adolfo Suárez om hetzelfde te doen. Boy Hulsteijn wilde na een reünie met zijn Brabantse familie aan de Costa Brava maandagavond terug naar Amsterdam, maar dit werd hem onmogelijk gemaakt. ,,We dachten dat het wel mee zou vallen, maar de hele pleuris is ontketend.”