Tania Kross viert met het theaterconcert ‘Van Curaçao tot Concertgebouwhaar’ eerste kwarteeuw als zangeres, samen met haar twee muzikale vrienden Ernst Munneke (l) en Randal Corsen.
Volledig scherm
Tania Kross viert met het theaterconcert ‘Van Curaçao tot Concertgebouwhaar’ eerste kwarteeuw als zangeres, samen met haar twee muzikale vrienden Ernst Munneke (l) en Randal Corsen. © Esther van Vliet

Tania Kross strijkt met haar muzikale vrienden neer in Oss en Tilburg

OSS/TILBURG - Halverwege de jaren 90 kwam een dappere, piepjonge Curaçaose met de naam Tania Kross naar Nederland voor een studie Zang aan het conservatorium in Utrecht. Ze schoof naast de pianostuderende Ernst Munneke in de collegebanken en de twee sloten elkaar onmiddellijk in het hart.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.