Een taxichauffeur is zondagnacht gewond geraakt nadat hij met zijn voertuig tegen een lantaarnpaal reed op de N65.
Volledig scherm
Een taxichauffeur is zondagnacht gewond geraakt nadat hij met zijn voertuig tegen een lantaarnpaal reed op de N65. © Jack Brekelmans

Taxichauffeur botst tegen lantaarnpaal op N65: bestuurder overgebracht naar het ziekenhuis

BERKEL-ENSCHOT - Een taxichauffeur is zondagnacht gewond geraakt nadat hij met zijn voertuig tegen een lantaarnpaal reed op de N65. Er zaten geen passagiers in de taxi. De chauffeur is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

  1. Enclaves, werelderfgoed, smokkelaars, landlopers en prachtige natuur dus zeg niet langer Land van Mark en Merkske maar wel Grensvallei: “Dit is zo’n unieke regio in Vlaanderen”
    PREMIUM

    Enclaves, werelderf­goed, smokke­laars, landlopers en prachtige natuur dus zeg niet langer Land van Mark en Merkske maar wel Grensval­lei: “Dit is zo’n unieke regio in Vlaanderen”

    Baarle-Hertog, Baarle-Nassau, Merksplas en Hoogstraten. Samen vormen ze een meer dan unieke regio die het ontdekken waard is. Op toeristisch vlak werkten ze al samen onder de naam Land van Mark en Merkske, maar die naam dekte absoluut niet de lading. Voortaan gaan ze door het leven als Grensvallei. “De enclaves, UNESCO Werelderfgoed, de themawandelingen: deze regio heeft zovéél te bieden”, klinkt het.
    Baarle-Nassau