Bij de feestelijke boekpresentatie van ‘Wie dit leest is kunst’ in NS16. DJ Ras draaide plaatjes en er was een interactieve ‘kunstquiz’.
Volledig scherm
Bij de feestelijke boekpresentatie van ‘Wie dit leest is kunst’ in NS16. DJ Ras draaide plaatjes en er was een interactieve ‘kunstquiz’. © Jan van Eijndhoven

The Living Museum maakt ‘stoeptegel aan kunst’ voor mensen voor wie kunstbeleving niet vanzelfsprekend is

TILBURG - Onder de brug, in gevangenissen, de daklozenopvang of de (gesloten) afdelingen van de GGZ. Daar wil Rob Haen het nieuwe DOE-boek van The Living Museum Tilburg hebben. ‘Wie dit leest is kunst’: ,,Het is één kilo aan kunst en inspiratie voor de mensen bij wie kunstbeleving misschien niet vanzelfsprekend is.”

  1. Met voetbaltas vol ervaring is Romano ter Linden van toegevoegde waarde voor BE'79

    Met voetbaltas vol ervaring is Romano ter Linden van toegevoeg­de waarde voor BE'79

    Als zestienjarig jochie mocht Romano ter Linden bij FC Eindhoven Futsal zijn debuut maken in de UEFA Champions League. Kort daarna ontving hij een uitnodiging voor Jong Oranje. Een talent leek tot wasdom te gaan komen. Zijn zaalvoetbalcarrière werd echter in de knop gebroken. Tegenwoordig speelt de geboren Eindhovenaar bij eredivisionist BE’79 in Berkel-Enschot. ,,Soms gaat het zo”, relativeert de taxateur van beroep.
    Berkel-Enschot