Voorlopige impressie - nog heel pril - van de nieuwe Heuvel maar dan groen en rustiger. Het echte ontwerp komt er voor de zomer van 2021, na overleg met de stad.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorlopige impressie - nog heel pril - van de nieuwe Heuvel maar dan groen en rustiger. Het echte ontwerp komt er voor de zomer van 2021, na overleg met de stad. © Goudappel Coffeng

Tilburg komt met ingrijpend verkeersplan: rust op Heuvel, Ringbaan-West naar 30 kilometerweg

TILBURG - Het Tilburgse gemeentebestuur heeft grootse plannen voor belangrijke verkeersaders door de stad. De cityring moet van 50 naar 30 per uur, evenals - op termijn - de Ringbaan-West, die van vier naar twee banen gaat. De Heuvel moet rustig en groen worden.

 1. Dag op politiebureau heeft E. geholpen naar een leven zonder drugs, hoopt hij
  PREMIUM

  Dag op politiebu­reau heeft E. geholpen naar een leven zonder drugs, hoopt hij

  TILBURG/BREDA - Het zou zomaar kunnen dat het goed is geweest dat de 20-jarige W.E. uit Oisterwijk is opgepakt omdat hij zich verzette tijdens een controle. Het is in elk geval een wake-up call geweest, zo laat hij de politierechter in Breda weten. De verdachte is bezig om drugs af te zweren. ,,Qua blowen heb ik wel een probleem. Mijn ouders wisten er van, maar daar wilde ik niet naar luisteren. Tot het fout ging.....”
 1. Samenvatting: PSV - RKC Waalwijk
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: PSV - RKC Waalwijk

  23 januari
 2. Jurgen heeft 160 verschillende opblaaspoppen: 'Je stapt hier even binnen in een andere wereld'
  Play

  Jurgen heeft 160 verschil­len­de opblaaspop­pen: 'Je stapt hier even binnen in een andere wereld'