Volledig scherm
© RGB Stock

Tilburger aangehouden voor mishandeling van steward tijdens Willem II-wedstrijd

TILBURG - Een 22-jarige Tilburger heeft donderdagavond een bezoekje gekregen van de politie. De man wordt ervan verdacht op zondag 18 augustus een steward van Willem II te hebben mishandeld. Dat gebeurde tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard.

De verdachte is aangehouden en heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd. Na zijn verhoor is hij weer in vrijheid gesteld. ,,De politie neemt geweld tegen personen met een publieke taak hoog op”, aldus de politie. ,,Daarom wordt altijd proces verbaal opgemaakt.”

  1. WeerZien: zangers en vaandeldrager Heikes Mannenkoor

    WeerZien: zangers en vaandeldra­ger Heikes Mannenkoor

    Eerst even een correctie. De foto van vorige week was gemaakt op het Tilburgse Radiopleintje, zo werd gedacht. Klopt niet! Het Radiopleintje ligt weliswaar op een steenworp afstand, maar de foto is gemaakt op de Oude Markt. ,,Rechts zit nu Anvers en op de achtergrond zie je de spullen van George van Delft. Ondertussen is daar nu een zaak waar vlaaien verkocht worden. Als Gerard Coolen (op de foto, red.) op zou kijken, zou hij de Heikese kerk kunnen bewonderen", schrijft Marcel van den Hurk, net als George van Delft een van de oprichters van de Kruikenmarkt.