Volledig scherm
PREMIUM
. © Hein Eikenaar/BD

Tilburger sloeg vriendin gebroken oogkas, krijgt twee jaar celstraf

BREDA/TILBURG - Een 21-jarige Tilburger heeft zijn vriendin meermaals mishandeld, waarvan éénmaal met zwaar lichamelijk letsel als gevolg: een gebroken oogkas. Ook had hij enkele kilo’s drugs (mdma, cocaïne en amfetamine) voorhanden. Dat komt hem te staan op 24 maanden cel waarvan 6 voorwaardelijk.

Ook heeft de rechtbank in Breda hem dinsdag een contactverbod met zijn inmiddels ex-geliefde opgelegd. De man sloeg de aangeefster op 15 december met volle vuist in haar gezicht. Ze klapte met haar hoofd tegen het dashboard van hun auto en liep daardoor een gebroken oogkas op. Ze moest worden geopereerd. 

  1. Bart vermaakt kinderen tijdens file op A58 bij Oirschot: 'Veel ouders gaven complimentjes

    Bart vermaakt kinderen tijdens file op A58 bij Oirschot: 'Veel ouders gaven compliment­jes

    OIRSCHOT – Wat doe je als je met een bus vol levensgrote spellen stilstaat in de file? Bart Verhees en zijn collega’s van het spelletjes- en entertainmentbedrijf Partyhome besloten zondagavond niet doelloos te blijven zitten. Uit hun busje pakten ze het spel vier op een rij om dat op het asfalt van de A58 te spelen. ,,Voor we het wisten kwamen van alle kanten kinderen aangelopen die mee wilden spelen.’’