Berrie Kolmans en Els van Heijst met al hun bezit: de auto met wat spullen. En het bordje ‘Follow your heart it knows the way’.
Volledig scherm
PREMIUM
Berrie Kolmans en Els van Heijst met al hun bezit: de auto met wat spullen. En het bordje ‘Follow your heart it knows the way’. © Joris Buijs/Pix4Profs

Tilburgers Berrie en Els gooiden het roer om en leven in Spanje: ‘Al ons bezit moet in een auto passen’

TILBURG - Met als bagage slechts ‘muziekinstrumenten en onderbroeken’ vertrokken Berrie Kolmans en Els van Heijst met hun Toyota vanuit Tilburg naar Spanje. Daar wonen ze boven op een berg. ,,We hoeven nergens op tijd te zijn.”

  1. Op klaarlichte dag verdwijnt de kluis uit De Spaarbank en eindigt in de auto van Petru: ‘Ik ben hier het slachtoffer’
    PREMIUM

    Op klaarlich­te dag verdwijnt de kluis uit De Spaarbank en eindigt in de auto van Petru: ‘Ik ben hier het slachtof­fer’

    TILBURG/BREDA - Pas in de avond komt het personeel van stadscafé De Spaarbank erachter dat de kluis is gestolen. Op een klaarlichte dag in juni is iemand daarmee naar buiten gelopen. Dat die uiteindelijk in de auto van Petru B. in Rotterdam ligt, komt omdat de verdachte die heeft gevonden. ,,Ik ben vals beschuldigd, ik ben hier het slachtoffer”, vertelt B. tegen de politierechter in Breda.