De politie heeft in Halsteren het lichaam van Mia Grinwis laten opgraven in het onderzoek naar de verdachte dood van man Chris. Zij bleek een natuurlijke dood te zijn gestorven.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie heeft in Halsteren het lichaam van Mia Grinwis laten opgraven in het onderzoek naar de verdachte dood van man Chris. Zij bleek een natuurlijke dood te zijn gestorven. © Pix4Profs

Verdachte van moord op Chris Grinwis blijft vast: vlak voor ze vertrok, maakte ze nog een foto van haar partner

BREDA – De Tilburgse Yvon K. (62) blijft in de gevangenis op verdenking van de moord op Chris Grinwis uit Halsteren. De rechtbank in Breda besloot dat maandag aan het einde van de eerste rechtszitting in het proces. Wel bleek dat Grinwis’ echtgenote Mia op een natuurlijk wijze is komen te overlijden.

  1. Intents als reünie voor barpersoneel: ‘Enthousiasme achter de bar werkt aanstekelijk voor bezoekers’

    Intents als reünie voor barperso­neel: ‘Enthousi­as­me achter de bar werkt aansteke­lijk voor bezoekers’

    OISTERWIJK - Al sinds de eerste editie van Intents Festival is Martin van der Heijden als vrijwilliger betrokken bij het evenement. Tijdens de komende editie op 27, 28 en 29 mei stuurt hij gedurende drie dagen zo’n 550 barmedewerkers aan. ,,Voor veel barmedewerkers is Intents Festival inmiddels een soort reünie”, zegt Van der Heijden. ,,De meeste mensen die één keer hebben meegeholpen, komen een jaar later graag weer terug.”