De verwarde man sloeg of gooide onder meer de achterruit van een auto kapot. Ook een aantal ramen van een woning werden vernield. Dat was niet voor het eerst.
Volledig scherm
PREMIUM
De verwarde man sloeg of gooide onder meer de achterruit van een auto kapot. Ook een aantal ramen van een woning werden vernield. Dat was niet voor het eerst. © Erik van Hest / BD

Verwarde man richt opnieuw vernielingen aan in Curaçaostraat, buurt is het beu

TILBURG - Een verwarde man die al maanden voor onrust zorgt in de Curaçaostraat, heeft daar maandagavond opnieuw vernielingen aangericht. Er werden ramen van een woning ingegooid en ook de ruit van een auto werd kapotgeslagen. Hoewel de politie weet wie de dader is, was hij dinsdagmiddag nog niet aangehouden.

 1. Dag op politiebureau heeft E. geholpen naar een leven zonder drugs, hoopt hij
  PREMIUM

  Dag op politiebu­reau heeft E. geholpen naar een leven zonder drugs, hoopt hij

  TILBURG/BREDA - Het zou zomaar kunnen dat het goed is geweest dat de 20-jarige W.E. uit Oisterwijk is opgepakt omdat hij zich verzette tijdens een controle. Het is in elk geval een wake-up call geweest, zo laat hij de politierechter in Breda weten. De verdachte is bezig om drugs af te zweren. ,,Qua blowen heb ik wel een probleem. Mijn ouders wisten er van, maar daar wilde ik niet naar luisteren. Tot het fout ging.....”
 1. Correspondent over inauguratie: 'focus op eenheid in speech'
  Play

  Correspon­dent over inaugura­tie: 'focus op eenheid in speech'

 2. Pfizer: 'Tijd tussen twee prikken beter niet verlengen'
  Play

  Pfizer: 'Tijd tussen twee prikken beter niet verlengen'