Volledig scherm
De verwarde vrouw ontregelde tijdelijk het treinverkeer in Tilburg. © Toby de Kort De Kort Media

Verwarde vrouw op het spoor ontregelt treinverkeer in Tilburg

TILBURG - Een verwarde vrouw heeft maandag aan het begin van de middag het treinverkeer ontregeld. Ze stapte van het perron op het spoor, waar ze voor een aankomende trein ging staan of liggen. De trein kon op tijd stoppen, maar door de inzet van hulpdiensten konden er korte tijd geen treinen rijden. 

Het slachtoffer is niet onder de trein terechtgekomen omdat het voertuig op tijd kon remmen. Ze is volgens de politie niet gewond geraakt. De vrouw is onder behandeling van de hulpdiensten.

Het perron is een kwartier afgezet geweest, maar werd daarna weer vrijgegeven. Het treinverkeer wordt inmiddels weer hervat.

  1. Lotte en Niels uit Udenhout zijn ambassadeurs van Redhead Days

    Lotte en Niels uit Udenhout zijn ambassa­deurs van Redhead Days

    TILBURG/UDENHOUT - Redhead Days heeft zo’n honderd roodharige ambassadeurs in de stad. Lotte (5) en Niels (4) Smits uit Udenhout horen tot dat selecte gezelschap. Lotte heeft licht rood haar, met soms een blonde lok, haar broertje Niels heeft feller rood haar. ,,Nee, ik word nooit gepest”, zegt Lotte. ,,Kinderen op school vinden mijn haren mooi, dat zeggen ze vaak.” Lotte heeft posters van Redhead Days op school op het prikbord gehangen en dat trok bekijks.