Bovenop de uitkijktoren De Nieuwe Herdgang wordt maandagochtend een videoclip van een dj-optreden opgenomen, van de twee van oorsprong Iraanse broers Armia (links) en Arsham (rechts) Pour.
Volledig scherm
PREMIUM
Bovenop de uitkijktoren De Nieuwe Herdgang wordt maandagochtend een videoclip van een dj-optreden opgenomen, van de twee van oorsprong Iraanse broers Armia (links) en Arsham (rechts) Pour. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Vessbroz zetten Tilburgse uitkijktoren op zijn kop: ‘Dit is een hele bijzondere plek om een set te draaien’

TILBURG - De drones vliegen je om de oren bij uitkijktoren De Nieuwe Herdgang in Tilburg. DJ-duo Vessbroz draait namelijk op het platform van de toren, op 35 meter hoogte, een set en het hele spektakel wordt gefilmd. ,,In Iran hangt een gevangenisstraf boven het hoofd als je muziek maakt.”

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.