De beeldbepalende silo van de Boerenbond in Udenhout gaat vrijwel zeker plat. Helemaal links op de foto is de ingang van de Welkoop nog te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
De beeldbepalende silo van de Boerenbond in Udenhout gaat vrijwel zeker plat. Helemaal links op de foto is de ingang van de Welkoop nog te zien. © Pix4Profs/Jan Stads

Voormalige Boerenbond-silo Udenhout gaat vrijwel zeker plat: Welkoop wil nieuwe winkel bouwen

UDENHOUT - De markante silo van de Boerenbond in Udenhout gaat op termijn vrijwel zeker tegen de vlakte. Zegt Marcel Roordijk, directeur van ABZ Diervoeding en eigenaar van grond en toren. Het perceel krijgt waarschijnlijk een nieuwe winkel van Welkoop.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”