Her distributiecentrum van De Bijenkorf in Tilburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Her distributiecentrum van De Bijenkorf in Tilburg. © Ingram Micro

Weer een bedrijf meldt zich voor Wijkevoort in Tilburg: logistiek dienstverlener Ingram Micro wil er verder groeien

TILBURG - Logistiek dienstverlener Ingram Micro heeft zijn zinnen gezet op toekomstig bedrijventerrein Wijkevoort in Tilburg. Het Waalwijkse bedrijf wil er graag een kavel bemachtigen, om daar een distributiecentrum neer te zetten.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  1

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. ‘Hoppa!’ jubelt Hans van D. omdat hij naar een kliniek mag: ‘Als dakloze heb je niks te vertellen’
  PREMIUM

  ‘Hoppa!’ jubelt Hans van D. omdat hij naar een kliniek mag: ‘Als dakloze heb je niks te vertellen’

  BREDA/TILBURG - ,,Hoppa!” jubelt Hans van D. (39) als hij door twee agenten wordt afgevoerd in de rechtbank in Breda. De Tilburger mag zich morgen melden bij een forensische kliniek in Eindhoven en dat klinkt als muziek in de oren van Van D. ,,Als ik op straat sta te bedelen, pakt de politie me hardhandig op, gooit me in zo'n celletje en als ik dan weer vrij kom, dan begint het weer van vooraf aan. Je hebt niks te vertellen als dakloze.”