Willem II’er Joeri Schroijen (rechts) wordt bejubeld na zijn 2-0 tegen MVV, in het midden viert basisdebutant Niels van Berkel het feestje mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Willem II’er Joeri Schroijen (rechts) wordt bejubeld na zijn 2-0 tegen MVV, in het midden viert basisdebutant Niels van Berkel het feestje mee. © Toin Damen/Pro Shots

Wél een zingende debutant, maar zeker géén polonaise na weer een ‘typische Willem II-wedstrijd’

Goed was het zeker niet, wat Willem II tegen MVV op de kletsnatte mat legde. Het resultaat was dat wél: 2-0 winst. Een benauwde thuisoverwinning die de Tricolores onder meer huiswerk, een zingende basisdebutant én een ongebruikelijke hoofdrolspeler opleverde.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.