‘Imposter Syndrome’ (2020) van Kara Walker. Na Basel en Frankfurt is de tentoonstelling ‘A Black Hole is Everything a Star Longs to Be’ nu in Tilburg bij De Pont museum te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Imposter Syndrome’ (2020) van Kara Walker. Na Basel en Frankfurt is de tentoonstelling ‘A Black Hole is Everything a Star Longs to Be’ nu in Tilburg bij De Pont museum te zien. © Glenstone Museum, Potomac, Maryland

Zet je schrap want hier is Kara Walker, Nederlandse primeur voor De Pont in Tilburg

TILBURG - Neem als je vanaf zaterdag 19 februari naar De Pont gaat een paar stevige schoenen mee om in te staan, want je kunt ze goed gebruiken als je het privé-archief van de Amerikaanse Kara Walker gaat bekijken. Barstensvol seks, geweld en onderdrukking. Heftige kost die je niet alleen dichter bij haar brengt, maar ook bij jezelf.

  1. Willem II heeft defensieve zorgen, Robbemond en Hornkamp kijken uit naar kolkend gekkenhuis: ‘Het gaat hier ontploffen’
    PREMIUM

    Willem II heeft defensieve zorgen, Robbemond en Hornkamp kijken uit naar kolkend gekkenhuis: ‘Het gaat hier ontploffen’

    Het lijkt erop dat Willem II het in de play-offwedstrijd tegen VVV-Venlo moet doen zonder Wessel Dammers. Voor meerdere van zijn defensieve collega's wordt het een race tegen de klok, maar hun meespelen is zeker nog niet uitgesloten. Ondertussen kijken trainer Reinier Robbemond en spits Jizz Hornkamp uit naar de ‘do or die-wedstrijd’ in een kolkend stadion.
    Tilburg