Volledig scherm
Iker Casillas © REUTERS

Casillas verlengt contract bij Porto: ‘Hier ga ik mijn loopbaan afsluiten’

Iker Casillas heeft zijn contract bij FC Porto verlengd. De Spaanse doelman, 37 jaar inmiddels, kwam in 2015 over van Real Madrid. De club liet in het midden voor hoeveel jaar hij heeft bijgetekend. 

,,Deze contractverlenging betekent in ieder geval dat ik hier mijn loopbaan zal beëindigen'', zei Casillas zelf. ,,Dat kan over een jaar zijn of over twee jaar.'' In dat laatste geval keept hij tot zijn veertigste.

Casillas, 167-voudig international, veroverde vorig jaar met Porto zijn eerste landstitel in Portugal. De club drong dit seizoen door tot de kwartfinales van de Champions League, waarin Liverpool de tegenstander is.

  1. ‘Duizenden’ doodsbedreigingen voor Babel na interesse van ‘Gala’
    'Nog geen deal'

    ‘Duizenden’ doodsbe­drei­gin­gen voor Babel na interesse van ‘Gala’

    Ryan Babel wacht nog op definitieve duidelijkheid over zijn club voor volgend seizoen. De Oranje-aanvaller bevestigde bij de training van Oranje in Zeist dat Galatasaray vergaande interesse heeft. ,,Zij hebben de beste papieren, maar er wordt gesproken met meer teams. Het zou niet de eerste keer zijn in voetbal en ook in mijn eigen carrière dat dingen anders lopen dan gedacht, dus ik wacht het nog even af allemaal.”