Volledig scherm
Brendan Rodgers. © Getty Images

Celtic legt Rodgers geen strobreed in de weg

Trainer Brendan Rodgers staat op het punt Celtic te verlaten voor Leicester City. Hij moet daar volgens verschillende Britse media Claude Puel opvolgen. De Fransman nam afscheid van de landskampioen van 2016 na de smadelijke nederlaag van zaterdag tegen Crystal Palace (1-4).

Rodgers heeft van Celtic toestemming gekregen om met Leicester City te onderhandelen. Rodgers is bezig met zijn derde seizoen bij Celtic. Hij werd twee keer kampioen met de formatie uit Glasgow. Rodgers was eerder trainer van Wattford, Reading, Swansea City en Liverpool.

Celtic zou ook al een opvolger voor Rodgers op het oog hebben. Neil Lennon lijkt de voornaamste kandidaat. Hij was tussen 2010 en 2014 ook al hoofdtrainer van Celtic.

  1. ‘Duizenden’ doodsbedreigingen voor Babel na interesse van ‘Gala’
    'Nog geen deal'

    ‘Duizenden’ doodsbe­drei­gin­gen voor Babel na interesse van ‘Gala’

    Ryan Babel wacht nog op definitieve duidelijkheid over zijn club voor volgend seizoen. De Oranje-aanvaller bevestigde bij de training van Oranje in Zeist dat Galatasaray vergaande interesse heeft. ,,Zij hebben de beste papieren, maar er wordt gesproken met meer teams. Het zou niet de eerste keer zijn in voetbal en ook in mijn eigen carrière dat dingen anders lopen dan gedacht, dus ik wacht het nog even af allemaal.”