Cristiano Ronaldo met zijn voormalig manager Sir Alex Ferguson, die van 2003 tot 2009 zijn coach was op Old Trafford.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo met zijn voormalig manager Sir Alex Ferguson, die van 2003 tot 2009 zijn coach was op Old Trafford. © AFP

Cristiano Ronaldo naar Manchester United na bemoeienis Alex Ferguson

Manchester City trekt de stekker uit het dossier-Ronaldo. De Engelse kampioen hield de lijn met zaakwaarnemer Jorge Mendes tot vanmiddag open, maar voelde aan dat die ook met Ronaldo’s oude club Manchester United rond de tafel had gezeten. Sir Alex Ferguson bemoeide zich er hoogstpersoonlijk mee en zo keert Ronaldo na twaalf jaar terug op Old Trafford, waar hij in zijn eerste periode (van 2003 tot 2009) goed was voor 118 goals in 292 wedstrijden. 

  1. Transferkampioen Benfica: ook Ajax komt niet in de buurt van deze krankzinnige verkoopcijfers

    Transfer­kam­pi­oen Benfica: ook Ajax komt niet in de buurt van deze krankzinni­ge verkoopcij­fers

    Voor aanvang van het huidige seizoen kreeg Benfica al 80 miljoen euro overgemaakt van Liverpool voor de diensten van spits Darwin Núñez en deze winter is het weer raak. Vanuit Londen wordt er door Chelsea 121 miljoen euro (in delen) overgemaakt voor de Argentijnse middenvelder Enzo Fernández. Of coach Roger Schmidt er blij mee is, is de vraag, maar op de financiële afdeling van het Estádio da Luz loopt men wéér de polonaise.