Volledig scherm
Luka Jovic viert zijn goal tegen Chelsea afgelopen donderdag. © BSR Agency

Eintracht Frankfurt ontkent contact met Real Madrid over Jovic

Real Madrid heeft, vooralsnog, geen contact met Eintracht Frankfurt gezocht om over een transfer van de 21-jarige Luka Jovic te praten. Dat benadrukte sportdirecteur Fredi Bobic van de Duitse club. 

Hij reageerde op berichten in de Spaanse media, dat Real Madrid 60 miljoen euro voor de Servische international zou willen betalen. Hij zou in de Spaanse hoofdstad een contract voor zes jaar kunnen ondertekenen.

‘’Het is duidelijk dat er enorm veel belangstelling voor Luka is’', gaf Bobic nog wel toe. ‘’Maar er is werkelijk nog geen contact geweest met Real Madrid.’'

Eintracht Frankfurt en Real Madrid onderhouden een goede band. Diverse spelers van de Spaanse club vonden de afgelopen jaren onderdak bij de Duitse club.

Jovic belandde in de zomer van 2017 in Frankfurt. In zijn eerste jaar kwam hij in 22 duels tot acht doelpunten. Dit seizoen verhoogde hij zijn marktwaarde met al 17 treffers in de Bundesliga en negen in de Europa League. Daarin strijdt Frankfurt met Chelsea om een plaats in de finale. Het eerste duel tussen beide teams eindigde donderdag in Duitsland in 1-1. Het Duitse doelpunt kwam op naam van Jovic.

Volledig scherm
© BSR Agency