Volledig scherm
Mbappé viert de Franse titel met Neymar. © BSR Agency

Mbappé: Geen interesse in transfer naar Real

Kylian Mbappé wil Paris Saint-Germain niet inruilen voor Real Madrid. De 20-jarige sterspeler van de kampioen van Frankrijk staat naar verluidt nadrukkelijk in de belangstelling van de Koninklijke. ,,Ik ben hier en onderdeel van het project”, zei Mbappé bij het titelfeest van PSG.

Sinds de terugkeer van trainer Zinédine Zidane bij Real Madrid gonst het van de geruchten over nieuwe spelers. Bekend is dat ‘Zizou’ erg gecharmeerd is van Mbappé. ,,Het is goed voor Real dat hij weer de coach is, maar ik ben gewoon een bewonderaar van Zidane en heb geen interesse in een overgang”, aldus de nog altijd zeer jonge Fransman, die zich sinds zijn komst van AS Monaco (voor 180 miljoen euro) nadrukkelijk heeft laten gelden in de Franse hoofdstad.

PSG wist zondag voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen de oude club van Mbappé al dat het kampioen was geworden. Mbappé luisterde het kampioensfeest op met drie doelpunten (3-1 winst). Daarmee staat hij dit seizoen al op dertig competitietreffers.

Volledig scherm
© AFP
  1. ‘Duizenden’ doodsbedreigingen voor Babel na interesse van ‘Gala’
    'Nog geen deal'

    ‘Duizenden’ doodsbe­drei­gin­gen voor Babel na interesse van ‘Gala’

    Ryan Babel wacht nog op definitieve duidelijkheid over zijn club voor volgend seizoen. De Oranje-aanvaller bevestigde bij de training van Oranje in Zeist dat Galatasaray vergaande interesse heeft. ,,Zij hebben de beste papieren, maar er wordt gesproken met meer teams. Het zou niet de eerste keer zijn in voetbal en ook in mijn eigen carrière dat dingen anders lopen dan gedacht, dus ik wacht het nog even af allemaal.”