Volledig scherm
Transfertalk © AD

Ook LA Galaxy jaagt op door Ajax begeerde Pavon, Arsenal wil Carrasco

De transferperiode is in Engeland inmiddels geopend, Nederland en andere Europese competities volgen snel. Mis de komende maanden niets van alle geruchten en voltooide transfers in onze dagelijkse rubriek TransferTalk.

LA Galaxy doet bod op door Ajax begeerde Pavon

Cristian Pavon heeft de clubs in Europa voor het uitzoeken, maar verhuist mogelijk naar de Major League Soccer. Los Angeles Lakers heeft een bod van 10,5 miljoen euro uitgebracht op de 23-jarige Argentijnse vleugelspits, meldt ESPN. Pavon maakte vorig jaar nog deel uit van de WK-selectie van Argentinië, maar heeft mede door een hamstringblessure een moeizaam seizoen achter de rug bij zijn club Boca Juniors. Ajax heeft volgens Argentijnse media ook nadrukkelijke belangstelling voor Pavon, net als Arsenal en Watford.

Volledig scherm
Cristian Pavon kende, mede door blessureleed. een moeizaam seizoen Boca Juniors. © Getty Images

Arsenal aast op Belgisch international Carrasco

De kans is groot dat Yannick Carrasco komend seizoen voor Arsenal speelt. De Londenaren naderen een akkoord met Dalian Yifang over een transfersom voor de 31-voudig Belgisch international. De 25-jarige Carrasco verruilde vorig seizoen Atlético Madrid voor een avontuur in China, maar heeft het daar niet naar zijn zin en diende een transferverzoek in. Arsenal, dat naast kwalificatie voor de Champions League greep, zou bereid zijn maximaal dertig miljoen euro te betalen.

Volledig scherm
Yannick Carrasco eerder deze week op een persconferentie bij de Rode Duivels. © BELGA