Volledig scherm

Heracles volgende halte voor UNA in beker

VELDHOVEN – In de tweede ronde van de KNVB beker speelt UNA woensdag tegen eredivisionist Heracles. Aftrap in het Polman Stadion is om 20.00 uur.

De ploeg van coach Mark Schenning moest een extra kwalificatieronde spelen om tot het hoofdtoernooi te worden toegelaten. ODIN’59, spelend in de derde divisie zaterdag, werd op eigen veld met 3-2 aan de kant gezet dankzij twee doelpunten van Mart van de Gevel en een benutte strafschop van Niek van Boekel. In de eerste ronde kwam UNA opnieuw op eigen veld in actie. Een treffer van Mart van de Gevel was voldoende om SV Huizen uit het toernooi te stoten, 1-0.

Heracles kwam in de eerste ronde Excelsior Maassluis – dat bij UNA in de tweede divisie speelt - tegen. Met moeite wisten de Heraclieden na verlenging de winst te grijpen, 1-3. De

Zeelsternaren worden woensdag begeleid door bijna driehonderd supporters. Naast de spelersbus vertrekken er nog drie bussen vanuit Veldhoven naarAlmelo. De supporters van de geelzwarten wacht een aangename verrassing. Bij aankomst zorgt de thuisploeg voor koffie en een broodje. De verwachting is dat het Polman Stadion met een capaciteit van 12.000 toeschouwers grotendeels zal zijn gevuld.

Seizoenkaarthouders van Heracles hebben gratis toegang en de rest van de kaarten gaan in de voorverkoop voor vijf euro van de hand. Op de wedstrijddag kosten de entreebewijzen 7,50 euro.