Kansloze missie voor UNA

VELDHOVEN - Het werd voor UNA tegen De Treffers uiteindelijk een gitzwarte middag. Op alle fronten werden de Zeelsternaren zondag overklast door een kwalitatief veel beter De Treffers 1-5.

In de negende minuut leidde dat voor de Groesbekers al tot het gewenste resultaat. Spits Wesley Meeuwsen tikte op rechts UNA-verdediger Dylan Donkers uit en schoot vervolgens de bal snoeihard in de korte hoek hoog binnen, 0-1. In de laatste vijf minuten voor rust besliste De Treffers de wedstrijd door een doelpunt van Robert Mutzers (40e minuut) en een rake kopbal van Cendrino Misidjan in blessuretijd, 0-3.

Meteen na de pauze gaf arbiter Puts UNA helemaal de genadeslag door een onschuldige overtreding van Glenn Schapendonk te promoveren tot een strafschop. Wesley Meeuwsen wist hier wel raad mee, 0-4.

Halverwege de tweede helft werd het voor de thuisploeg van kwaad tot erger. Robert Mutzers mocht vrij uithalen, 0-5. Tien minuten voor tijd deed invaller Thom van de Donk iets terug, 1-5. Zijn eerste treffer van dit seizoen.

UNA: Stoskovic; Donkers, Huijben, Schapendonk, Scheerlinck; Van der Meer (70. Overhof), Van de Gevel, Sebregts; R. van Boekel (60. Van Wanrooij), N. van Boekel, Tielemans (60. Van de Donk).

Amateurvoetbal