Volledig scherm
Sander van Weert.

Landskampioen Excelsior Maassluis op bezoek bij UNA

VELDHOVEN – Het 2-2 gelijkspel van afgelopen zondag bij De Treffers is in Zeelst goed ontvangen. Naar de opening van het seizoen in de nieuw gevormde tweede divisie werd bij UNA reikhalzend uitgekeken. Vooral om te zien waar het staat.

Met een van de minste begrotingen behoort de ploeg van coach Mark Schenning zeker niet tot de favorieten. Dat een groot aantal volgers van de tweede divisie UNA op een degradatieplaats inschat gaat bij de geelzwarten veel te ver. Zaterdag kan UNA het tegendeel bewijzen als algeheel landskampioen bij de amateurs (en onlangs winnaar van de Supercup) Excelsior Maassluis op bezoek komt. De zaterdagploeg haalde vorig seizoen uit de eerste zes wedstrijden slechts drie punten, maar bleef de overige vierentwintig duels ongeslagen met als gevolg op de laatste speeldag de titel.

Bij UNA ontbreekt in ieder geval Jeroen Stottelaar (vakantie) en Sander van Weert (geblesseerd). Willem Tieben is na een armblessure op de weg terug. Glenn Schapendonk is een vraagteken al trainde de Bosschenaar op de laatste training wel met de groep mee. Op sportpark Zeelst wordt om 18.00 uur afgetrapt.