Volledig scherm
Niek van Boekel.

UNA gaat op de pijnbank

VELDHOVEN – Het zit UNA de laatste weken bepaald niet mee. In Barendrecht leden de Zeelsternaren een 4-1 nederlaag.

De uitslag viel groter uit dan dat het klasseverschil uiteindelijk was. Bij BVV Barendrecht haakte Willem Tieben in de warming-up met een liesblessure af. In de maand oktober haalde de formatie van coach Mark Schenning slechts een schamel puntje.

De Zeelsterse formatie hield op sportpark De Bongerd tot aan de rust gelijke tred. Bijzonder zuur was de openingstreffer van BVV-er Richie Basoski in de blessuretijd van de eerste helft, 1-0.

Zeven minuten na de pauze ging Ramy Salem gemakkelijk neer na UNA-doelman Petar Stoskovic te zijn gepasseerd. De toegekende strafschop schoot Tim Eekman binnen, 2-0. Even veerde UNA op nadat Niek van Boekel ook een penalty benutte, 2-1. Nauwelijks tien minuten later was de wedstrijd gespeeld toen Daniel Esajas 3-1 aan liet tekenen. Twee minuten later bepaalde Danny Monster de eindstand op 4-1.

UNA: Stoskovic; Sebregts, Scheerlinck, Schapendonk, Donkers (77. R. van Boekel); Stottelaar (70. Van der Meer), N. van Boekel, Van de Gevel; Van Wanrooij, Eind, Tielemans (78. Van de Donk).

Amateurvoetbal