Volledig scherm
Brian Boogers.

UNA op bezoek bij landskampioen

VELDHOVEN – Voor UNA gaat de tweede competitiehelft zaterdag van start met een uitduel bij regerend landskampioen Excelsior Maassluis. In Zeelst werd vorig jaar op 20 augustus met 2-1 van de zaterdagvereniging gewonnen dankzij een laat doelpunt van Mart van de Gevel, 2-1.

Bij de ploeg van coach Mark Schenning maakt Brian Boogers zijn rentree na anderhalf jaar afwezigheid. Boogers verliet UNA destijds voor een avontuur in het betaalde voetbal bij Achilles’29. De aanvaller is bij de Groesbeekse formatie uit de gratie geraakt en wordt voor een half jaar gehuurd. Afgelopen maandag speelden de geelzwarten een oefenduel tegen Helmond Sport. In het Lavans stadion verloor UNA met 1-0. UNA mist tegen Excelsior Maassluis Sander van Weert, Jeroen Stottelaar (geblesseerd) en Nick Tielemans (geschorst). In Maassluis was het aanvangstijdstip aanvankelijk 18.00 uur. Dat is inmiddels gewijzigd naar 15.00 uur.

Vermoedelijke opstelling UNA: Stoskovic; Donkers, Schapendonk, Huijben, Scheerlinck; Sebregts, N. van Boekel, R. van Boekel, Van Wanrooij; Boogers, Van de Gevel.

Amateurvoetbal