Volledig scherm
Mart van de Gevel.

UNA tevreden met punt bij De Treffers

GROESBEEK – Het eerste punt in de tweede divisie is voor UNA binnen. De ploeg van coach Mark Schenning boekte in het openingsduel bij De Treffers een verdiend gelijkspel, 2-2.

In de eerste twintig minuten overheerste de thuisploeg. UNA mocht van geluk spreken dat het deze fase goed doorkwam. Daarna werd de Zeelsterse formatie sterker. Benjamin van Wanrooij trof met een geplaatst schot de paal. Gek genoeg nam de thuisploeg door treffers van Rick Verbeek (30e minuut) en Bram Elfrink (37e minuut) in die periode een 2-0 voorsprong. Cruciaal voor de geelzwarten was de aansluitingstreffer van Mart van de Gevel die in de 44e minuut met het hoofd scoorde, 2-1.

Na de pauze kwam UNA als herboren terug in de wedstrijd. Een kwartier na rust liet wederom Van de Gevel (weer een rake kopstoot) de 2-2 aantekenen. De wedstrijd kon daarna alle kanten op. Uiteindelijk konden beide ploegen leven met een remise.

Het duel stond onder leiding van de twintigjarige arbiter Teuben uit Aarle Rixtel. De jeugdige scheidsrechter had het duel volledig in de hand.

UNA: Stoskovic; Van Weert (55. R. van Boekel), Schapendonk (81. Van den Boomen), Huijben, Scheerlinck; N. van Boekel, Van de Gevel, Sebregts : Van Wanrooij (81. Overhof), Eind, Tielemans.