snelheidsmeter auto dashboard stock
Volledig scherm
snelheidsmeter auto dashboard stock © Thinkstock

294 hardrijders bij controles in Valkenswaard en Sterksel

VALKENSWAARD/STERKSEL - In Valkenswaard en Sterksel heeft de politie twee radarcontroles gehouden. In totaal reden 294 mensen te hard. 

Bij de controle aan de Luikerweg in Valkenswaard zijn 4212 mensen gecontroleerd. Daarvan reden er 183 te hard. De hoogste snelheid was 150 km/u terwijl er 80 km/u is toegestaan. 

Aan de Somerenseweg in Sterksel werden 1162 mensen gecontroleerd. Daar reden er 111 te hard. De hoogste gemeten snelheid was 139 km/u terwijl ook daar maar 80 km/u is toegestaan. 

  1. Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuisgevoel?

    Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuis­ge­voel?

    WAALRE - Aan de onzekerheid rond Het Klooster in Waalre-dorp lijkt maar geen einde te komen. Wat blijft straks over van het echte dorpshuisgevoel? Zorgaanbieder Futuris wijzigt de koers en wil geen beheer meer doen in het monumentale pand, alleen de zorg voor de bewoners van de 22 appartementen. De vier investeerders de het gebouw kochten, moeten voor dat onderdeel dus op zoek naar een oplossing. Wellicht kunnen de verenigingen die het pand gebruiken straks niet veel meer verwachten dan een geopende deur en een koffieautomaat.