Volledig scherm
PREMIUM
Cobi Baken en Ad Roest van Slijterij ‘t Zwaantje in Valkenswaard. © Fotomeulenhof

75 jaar slijterij ’t Zwaantje in Valkenswaard

VALKENSWAARD - Bijna 40 jaar is Cobi Baken actief in het familiebedrijf Slijterij ’t Zwaantje in Valkenswaard. De handel bestaat 75 jaar, ze vieren het in kleine kring.

In de Valkenswaardse slijterij ’t Zwaantje kom je ogen en oren te kort. Een zeer uitgebreid assortiment aan dranken staat er uitgestald. En bij uitbaatster – en dorps fenomeen – Cobi Baken ontbreekt het nooit aan woorden. Haar passie voor wijnen en sterke drank maakt zij altijd en overal kenbaar. Al bijna veertig jaar.

  1. Pannenkoeken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoekendag
    VIDEO

    Pannenkoe­ken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoe­ken­dag

    WAALRE - Op basisschool De Meent in Aalst werden vrijdag, op Nationale Pannenkoekendag, pannenkoeken in allerlei vormen en maten gebakken. In de keuken was het een vrolijke (jan)boel en er werden heel wat baksels ‘geflipt’. De zoete lekkernij werd deze dag door de leerlingen van groep 7 speciaal bereid voor 25 genodigden van de Stichting Met je Hart. Deze organisatie verbindt eenzame ouderen door ervoor te zorgen dat ze elkaar en andere mensen kunnen ontmoeten. Hoe je hieraan betekenis geeft, werd vrijdag duidelijk tijdens een vrolijke lunch.