Volledig scherm
Prins Ronnie, nieuwe prins van cv de Baltrappers © Baltrappers

Ballegat krijgt met carnaval Prins Ronnie

AALST - Prins Ronnie is tijdens de carnavalsdagen de nieuwe heerser over Ballegat (Aalst), zo werd zaterdagavond in 't Hazzo bekendgemaakt. 

De 53-jarige prins, in het dagelijks leven beter bekend als Ronnie Oppers, is getrouwd met Anja en heeft twee kinderen. Hij is werkzaam als vrachtwagenchauffeur bij Leeuwerik Plaat in Eindhoven. In zijn vrije tijd is Ronnie vrijwilliger bij DVS en de Baltrappers. Ook gaat hij graag mountainbiken of een biertje drinken met wat vrienden. Als adjudant treedt Toine Hendriks aan en als hofdames Daniëlle Vlemmix en dochter Mandy Oppers.

De leus van de prins: ‘Carnaval 'n feest waar 'n ieder wat aan heeft. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter lab in Hechtel-Eksel waar drie jonge mannen omkwamen
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter lab in Hech­tel-Ek­sel waar drie jonge mannen omkwamen

    EINDHOVEN - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten uit Eindhoven en Valkenswaard om het leven kwamen.