Volledig scherm
PREMIUM
Bas van Meurs is geheel onverwachts overleden. Zijn afscheidsdienst is op vrijdag 7 december.

Bas van Meurs (1958-2018): Een hardwerkende Bourgondiër

NecrologieVALKENSWAARD - Voor Bas van Meurs uit Valkenswaard betekende zijn rijschool alles. Vele honderden heeft hij de beginselen van het autorijden geleerd. Op zondag 2 december is hij geheel onverwachts overleden. Zijn afscheid is op 7 december.

De week van Bas van Meurs bestond uit zes dagen werken en op zondag op of om het voetbalveld van SV Valkenswaard staan. Volgens John van Meurs, broer en woordvoerder van de familie, maakte hij werkweken van zestig uren. De laatste jaren bleef de teller wel eens steken op vijftig. ,,Zijn werk was zijn passie. Nee verkopen lag niet in zijn aard. Voor zijn klanten zocht hij altijd naar oplossingen.”

  1. Pannenkoeken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoekendag
    VIDEO

    Pannenkoe­ken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoe­ken­dag

    WAALRE - Op basisschool De Meent in Aalst werden vrijdag, op Nationale Pannenkoekendag, pannenkoeken in allerlei vormen en maten gebakken. In de keuken was het een vrolijke (jan)boel en er werden heel wat baksels ‘geflipt’. De zoete lekkernij werd deze dag door de leerlingen van groep 7 speciaal bereid voor 25 genodigden van de Stichting Met je Hart. Deze organisatie verbindt eenzame ouderen door ervoor te zorgen dat ze elkaar en andere mensen kunnen ontmoeten. Hoe je hieraan betekenis geeft, werd vrijdag duidelijk tijdens een vrolijke lunch.