Het college van B en W in Waalre in betere tijden. Van links naar rechts staan aan de achterzijde van het gemeentehuis: wethouder Loek Kruip, burgemeester Jan Brenninkmeijer, wethouder Lianne Smit, wethouder Alexander van Holstein en wethouder Arno Uijlenhoet.

Op 10 juli 2020 zegden de wethouders hun vertrouwen in Brenninkmeijer op.
Volledig scherm
Het college van B en W in Waalre in betere tijden. Van links naar rechts staan aan de achterzijde van het gemeentehuis: wethouder Loek Kruip, burgemeester Jan Brenninkmeijer, wethouder Lianne Smit, wethouder Alexander van Holstein en wethouder Arno Uijlenhoet. Op 10 juli 2020 zegden de wethouders hun vertrouwen in Brenninkmeijer op. © Gemeente Waalre

Bestuurscrisis Waalre: Wethouders stappen ook op

WAALRE - De vier wethouders in Waalre leggen hun functie neer. Ze zeggen zich te realiseren dat ze nog onvoldoende draagvlak om door te kunnen gaan. De wethouders voeren hun taken uit totdat er een nieuw bestuur is aangesteld.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.