Het team dat is geformeerd rond de Waalrese melkveehouder Peter van den Broek (voorgrond). Vlnr; Leonie Bijen, Peter van Kruijsdijk, Rob Huinink en Pieter van Stockum.
Volledig scherm
PREMIUM
Het team dat is geformeerd rond de Waalrese melkveehouder Peter van den Broek (voorgrond). Vlnr; Leonie Bijen, Peter van Kruijsdijk, Rob Huinink en Pieter van Stockum. © René Manders/DCI Media

Boer als ondernemer én buur; challenge helpt melkveehouders bij toekomstplannen

WAALRE - Met hun melkveebedrijf doen Peter en Remy van den Broek uit Waalre mee aan de Dutch Dairy Challenge. Daarbij krijgen zij extra begeleiding om van voorzichtige ideeën voor de toekomst concrete plannen te maken. ,,Koeien melken is een passie, maar er is meer dan dat.”

  1. Birgitte vond MAFS-deelname topervaring, ondanks mismatch en nare reacties: ‘Ik heb er zeker geen spijt van’
    PREMIUM
    met video

    Birgitte vond MAFS-deelname toperva­ring, ondanks mismatch en nare reacties: ‘Ik heb er zeker geen spijt van’

    OSS - Het was een avontuur dat ze niet had willen missen, zegt de Osse Birgitte van der Velden (52) over haar deelname aan het tv-programma Married At First Sight. Alleen maar leuk was het echter niet: de reacties op sociale media gingen erg ver, met afgelopen donderdag een doodsbedreiging als dieptepunt. Toch is Birgitte door haar deelname positiever over het huwelijk gaan denken.