Campingbaas Frank van de Ven en zijn zoon Reinier met op de achtergrond de nieuwe chalets van het Uitbreidingsven. ,,Ik mag dit hele weiland tot die bomenrij nog vol zetten.”
Volledig scherm
PREMIUM
Campingbaas Frank van de Ven en zijn zoon Reinier met op de achtergrond de nieuwe chalets van het Uitbreidingsven. ,,Ik mag dit hele weiland tot die bomenrij nog vol zetten.” © Rene Manders/DCI Media

Campingbaas Frank van de Ven mag arbeidsmigranten huisvesten op Dommelvallei: ‘Zes man in een stacaravan? Dat doe ik niet’

VALKENSWAARD - Campingbaas Frank van de Ven mag de komende jaren in Valkenswaard doen wat hij al langer illegaal deed: arbeidsmigranten en mensen die bijvoorbeeld in scheiding liggen tijdelijk huisvesten op De Dommelvallei. ,,Waar kunnen die mensen anders terecht?”

 1. Brainport wil ‘boter bij de vis’, regio vraagt nieuw kabinet jaarlijks 60 miljoen voor toptechnologie en talent
  PREMIUM
  video

  Brainport wil ‘boter bij de vis’, regio vraagt nieuw kabinet jaarlijks 60 miljoen voor toptechno­lo­gie en talent

  EINDHOVEN - Nadat eenmalig een zak met tientallen miljoenen is uitgestrooid over Brainport wil de regio met het nieuwe kabinet een stap verder gaan. Brainport wil dat de nieuwe regering jaarlijks 60 miljoen euro steekt in toptechnologie en talent in de regio. Ook moet het kabinet investeren in goede nationale en internationale bereikbaarheid van Eindhoven, staat in een voorstel dat dinsdag is aangeboden.
 2. Man van slachtoffer ernstig ongeluk in pas geopende fietstunnel Dommelen: ‘Geen plek om te spelen’
  PREMIUM

  Man van slachtof­fer ernstig ongeluk in pas geopende fietstun­nel Dommelen: ‘Geen plek om te spelen’

  DOMMELEN - Nog geen maand is hij open, de nieuwe fietstunnel onder de Westparallel bij Dommelen, maar afgelopen maandagmiddag ging het er al goed mis toen de 39-jarige Mascha Verdonk uit Valkenswaard met haar fiets ten val kwam en daarbij zeer ernstig gewond raakte. Haar man Jan Verdonk wil daarom dat er nu al lering uit wordt getrokken: ,,Die tunnel is geen plek om te spelen.”
 1. Joyce kreeg twee herseninfarcten: 'Mijn omgeving hielp mij erdoorheen'
  Play

  Joyce kreeg twee hersenin­farc­ten: 'Mijn omgeving hielp mij erdoorheen'

 2. Van der Plas woest op De Jonge: 'Minachtend wat u doet!'
  Play

  Van der Plas woest op De Jonge: 'Minachtend wat u doet!'