Directieleden Frank van Gastel (links) en Rob van Gennip van Scholt Energy dat op het dak van zijn kantoor in Valkenswaard uiteraard zonnepanelen heeft liggen. Het bedrijf krijgt veel aanvragen voor zonne-energieprojecten.
Volledig scherm
PREMIUM
Directieleden Frank van Gastel (links) en Rob van Gennip van Scholt Energy dat op het dak van zijn kantoor in Valkenswaard uiteraard zonnepanelen heeft liggen. Het bedrijf krijgt veel aanvragen voor zonne-energieprojecten. © Bert Jansen/DCI Media

De energiestorm weerstaan: Valkenswaardse specialist Scholt Energy groeit keihard door

VALKENSWAARD - De stormachtige energiemarkt brengt zakelijk leverancier Scholt Energy niet van de wijs. De Valkenswaardse specialist groeit keihard door.

  1. Het nieuwe vliegerterrein in Borkel en Schaft trekt tientallen vliegeraars en honderden bezoekers

    Het nieuwe vliegerter­rein in Borkel en Schaft trekt tientallen vliege­raars en honderden bezoekers

    BORKEL EN SCHAFT - Al vanuit de verte maakt het nieuwe terrein van het Vliegerfestival Valkenswaard een bijzonder indruk. Zonovergoten, vrolijk wapperende vlaggen, tientallen kleurrijke vliegers hoog in de lucht. Organisator Martijn Vermeulen blikt op een druk terras aan Klein Borkel in Borkel en Schaft al vooruit: ,,Een terrein met veel mogelijkheden. We zullen hier volgend jaar zeker weer zijn.”