EINDHOVEN - Op de *Dutch Design Week* in Eindhoven exposeert Valkenswaardenaar Thijs Vriezekolk, student aan het Koning Willem 2-college in ‘s- Hertogenbosch, *Thijs Vriezekolk* met zijn *cartoonchair*.
Volledig scherm
PREMIUM
EINDHOVEN - Op de *Dutch Design Week* in Eindhoven exposeert Valkenswaardenaar Thijs Vriezekolk, student aan het Koning Willem 2-college in ‘s- Hertogenbosch, *Thijs Vriezekolk* met zijn *cartoonchair*. © FotoMeulenhof/Jean Pierre Reijne

Dommels talent met ‘secondlife’ stoel op DDW

VALKENSWAARD - Student uit Dommelen door Koning Willem I College in ’s Hertogenbosch uitverkoren om te exposeren op de DDW.

Op de Dutch Designweek 2019 presenteren ook studenten van het Bossche Koning Willem I College (kw1c) hun ontwerpen. Meubeldesigner in opleiding en derdejaarsstudent Thijs Vriezekolk uit Dommelen, is er ook bij. Hij exposeert een cartooneske stoel met bijzettafel, waarin een oude tafel is gerecycleerd: de Cartoon chair. ,,Het is mijn ‘secondlife’-meubeltje, dat ik maakte voor een duurzaamheidsproject in het tweede jaar. De opdracht was om van een bestaand meubelstuk iets nieuws te maken. Bij de Kringloopwinkel kocht ik een massief eiken tafel en daar heb ik dít van gemaakt.”