Victor Spijkerman ruimt de legertent waar hij de afgelopen twee weken met zijn negen honden bivakkeerde.
Volledig scherm
PREMIUM
Victor Spijkerman ruimt de legertent waar hij de afgelopen twee weken met zijn negen honden bivakkeerde. © DCI Media

En wéér moet Victor met zijn 9 honden verhuizen in Valkenswaard: ‘Ik heb van stress staan overgeven’

VALKENSWAARD - Opgejaagd door de dwangsom die boven zijn hoofd hangt, verliet Victor Spijkerman met zijn negen honden woensdag zijn illegale kampeerplek aan de bosrand in Valkenswaard. Hij ruimde zijn legertent leeg waar hij de afgelopen twee weken verbleef. „Op mijn nieuwe plek wordt het ook weer afwachten tot ik word ontdekt.”

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Ook na zeventig jaar zijn Willy en René een unieke én heel verschillende tweeling: ‘Wat moet ik met die ouwe op de foto?’
  PREMIUM
  Video

  Ook na zeventig jaar zijn Willy en René een unieke én heel verschil­len­de tweeling: ‘Wat moet ik met die ouwe op de foto?’

  Het had een groot feest moeten worden, maar ja: coronamaatregelen én PSV speelt vanavond. Dus vieren Willy en René van de Kerkhof hun 70ste verjaardag in het Philips Stadion. Waar anders? Een interview met de meest benaderbare voetbaltweeling van het land, die zoveel op elkaar lijken maar ook o zo verschillend zijn. ,,Ik zie die jochies weleens denken: wat moet ik met die ouwe op de foto?”