Volledig scherm
PREMIUM
V.l.n.r: Hermes-woordvoerder Hans Spek, chauffeur Lea Schapendonk en rayonmanager Theo Duivesteijn. © Foto Dave Hendriks - Foto Meulenhof

Flexbus van Bravo brengt je in ‘no-time’ waar je wezen moet

WAALRE - Even een appje of een belletje en de flexbus komt eraan. De proef in met de bus op afroep lijkt eindelijk terrein te winnen. De verslaggever nam de proef op de som. 

Mensen die de ov-flexapp op hun smartphone hebben gedownload, hoeven tegenwoordig niet lang meer in de verzengende zon of stromende regen op de bus te wachten. In Eindhoven, Veldhoven, Aalst, Waalre en Best bestellen ze de flexbus van Bravo op een tijdstip en bij een halte die hen het beste uitkomt. Ook via de site of telefoon zijn ritjes te reserveren.

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter lab in Hechtel-Eksel waar drie jonge mannen omkwamen
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter lab in Hech­tel-Ek­sel waar drie jonge mannen omkwamen

    EINDHOVEN - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten uit Eindhoven en Valkenswaard om het leven kwamen.