Frank Maas krijgt in het gemeentehuis van Valkenswaard een zoen van zijn vrouw Erica, nadat hij zojuist tot ereburger is benoemd.
Volledig scherm
Frank Maas krijgt in het gemeentehuis van Valkenswaard een zoen van zijn vrouw Erica, nadat hij zojuist tot ereburger is benoemd. © DCI Media

Frank Maas, kersvers ereburger van Valkenswaard: ‘Ik wil niet dat mensen gaan denken: daar heb je hem weer’

VALKENSWAARD - Hij behoort sinds afgelopen zondag tot een zeer select gezelschap, dat realiseert Frank Maas (64) zich zelf maar al te goed. ,,Tja, dan ben je ineens ereburger van Valkenswaard. Dan ben je toch wel effe van de wap hoor.”

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.