Twee auto's botsen in Valkenswaard.
Volledig scherm
Twee auto's botsen in Valkenswaard. © Bert Jansen

Frontale botsing in Valkenswaard, zwangere vrouw naar ziekenhuis in België

VALKENSWAARD - Twee Belgische auto's zijn woensdagavond frontaal op elkaar gebotst op de Maastrichterweg in Valkenswaard. Daarbij raakten beide bestuurders, waarvan een zwangere vrouw, gewond.

Het ongeluk gebeurde iets voor 18.00 uur. Door nog onbekende oorzaak belandde een voertuig op de andere weghelft en botste frontaal op de tegenligger. Door de klap raakten beide voertuigen zwaar beschadigd. De weg lag bezaaid met brokstukken.

Een traumahelikopter werd opgeroepen om medische bijstand te verlenen. De zwangere vrouw is naar een ziekenhuis in België gebracht.

  1. Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuisgevoel?

    Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuis­ge­voel?

    WAALRE - Aan de onzekerheid rond Het Klooster in Waalre-dorp lijkt maar geen einde te komen. Wat blijft straks over van het echte dorpshuisgevoel? Zorgaanbieder Futuris wijzigt de koers en wil geen beheer meer doen in het monumentale pand, alleen de zorg voor de bewoners van de 22 appartementen. De vier investeerders de het gebouw kochten, moeten voor dat onderdeel dus op zoek naar een oplossing. Wellicht kunnen de verenigingen die het pand gebruiken straks niet veel meer verwachten dan een geopende deur en een koffieautomaat.