Theo Geldens (op  de voorgrond)
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Geldens (op de voorgrond) © Fotomeulenhof/Kees Martens

Geen verder onderzoek naar omstreden parkeerdeal in Valkenswaard

VALKENSWAARD - Er komt geen nader onderzoek naar de omstreden parkeerdeal die de Valkenswaardse wethouder Theo Geldens maakte met de organisatie van GP Motorcross. De coalitie stak daar donderdagavond in een verhit debat een stokje voor. 

Vanuit de oppositie klonken harde verwijten aan het adres van de wethouder en in zijn kielzog het hele college van B en W. ‘Pure chantage’, noemde D66 de deal die Geldens sloot met de organisator van de GP motorcross. Die kreeg in maart in een spoedzitting bij de rechtbank toestemming om op een bepaald terrein te parkeren, mits 5.000 euro werd overgemaakt naar de wijkraad in Dommelen. Die overigens het geld weigerde. 

  1. Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuisgevoel?

    Verwarring rond Het Klooster in Waalre: wat blijft over van het dorpshuis­ge­voel?

    WAALRE - Aan de onzekerheid rond Het Klooster in Waalre-dorp lijkt maar geen einde te komen. Wat blijft straks over van het echte dorpshuisgevoel? Zorgaanbieder Futuris wijzigt de koers en wil geen beheer meer doen in het monumentale pand, alleen de zorg voor de bewoners van de 22 appartementen. De vier investeerders de het gebouw kochten, moeten voor dat onderdeel dus op zoek naar een oplossing. Wellicht kunnen de verenigingen die het pand gebruiken straks niet veel meer verwachten dan een geopende deur en een koffieautomaat.