Volledig scherm
PREMIUM
Gerard van Wijk

Gerard van Wijk hield echt van Valkenswaard

NecrologieVALKENSWAARD - Door menigeen wordt Gerard van Wijk omschreven als een Valkenswaardenaar in hart en nieren. Nooit verlegen om een praatje. En altijd in voor een geintje.

Aan een negatieve opmerking over zijn geboortedorp wist hij direct met een kwinkslag een positieve wending te geven. Een goedlachs persoon en met zijn grijze haardos een opvallende verschijning op de vele dorpsevenementen. Van Wijk is woensdagavond overleden aan de gevolgen van een longaandoening. Woensdag wordt om 13.30 uur in de Nicolaaskerk afscheid van hem genomen.

  1. Pannenkoeken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoekendag
    VIDEO

    Pannenkoe­ken bakken met je hart in Aalst, op Nationale Pannenkoe­ken­dag

    WAALRE - Op basisschool De Meent in Aalst werden vrijdag, op Nationale Pannenkoekendag, pannenkoeken in allerlei vormen en maten gebakken. In de keuken was het een vrolijke (jan)boel en er werden heel wat baksels ‘geflipt’. De zoete lekkernij werd deze dag door de leerlingen van groep 7 speciaal bereid voor 25 genodigden van de Stichting Met je Hart. Deze organisatie verbindt eenzame ouderen door ervoor te zorgen dat ze elkaar en andere mensen kunnen ontmoeten. Hoe je hieraan betekenis geeft, werd vrijdag duidelijk tijdens een vrolijke lunch.